Singularity NET kopen? Dit is onze AGIX coin verwachting!

Je hoort de laatste jaren steeds vaker van termen als Artificial Intelligence en crypto. Dat heeft te maken met het feit dat beide de laatste jaren bezig zijn met een enorme opmars. Singularity NET crypto is daar ook een voorbeeld van!

Er worden namelijk stappen gezet op het gebied van een combinatie tussen Artificial Intelligence en crypto. Het begint nu allemaal pas net, maar er zijn toch al projecten genoeg die zich hiermee bezig houden.

Een goed voorbeeld daarvan is Singularity NET. Maar wat is Singularity NET dan precies en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Dat en nog meer ontdek je allemaal in dit zeer handige artikel!

Wat is Singularity NET coin?

Singularity NET is een gedecentraliseerd Artificial Intelligence netwerk. Het netwerk maakt gebruik van een AI-as-a-Service (AaaS) marktplaats. Het project van Singularity NET is in Nederland gevestigd. SingularityNET is dus een heuze AI crypto!

Het doel van dit project is om de Artificial Intelligence verder te ontwikkelen en ook verder te implementeren. Daarbij is het ook een partnerschap aangegaan met verschillende bedrijven, waaronder Domino’s Pizza. Bovendien heeft het ook nog een eigen crypto coin.

Singularity uitgelegd, zo werkt AGIX coin!

In de periode dat het project bezig is, zijn er ook diverse samenwerkingen aangegaan. Zo wordt er samengewerkt met een gelijksoortig project en zijn er ook bedrijven die helpen om het project beter te laten verlopen.

Met behulp van deze high-end samenwerkingen is het gelukt om Singularity NET in de top 100 van cryptoprojecten te krijgen. Er is ook sprake van concurrentie, maar desalniettemin is men bij Singularity NET zeer optimistisch.

Wat maakt Singularity interessant?

Waarom is Singularity crypto interessant?

De ontwikkelingen rondom Artificial Intelligence staan niet stil. Er komen steeds meer toepassingen en ook de manieren waarop het ingezet kan worden, worden steeds verder uitgebreid.

Datzelfde kan eigenlijk gezegd worden over crypto. Er zijn meer dan genoeg verschillende coins te vinden met ieder een eigen toepassing. Sommige landen hebben inmiddels zelfs bepaalde crypto al geaccepteerd als een geldig betaalmiddel.

Het is precies om die reden dat het project van Singularity NET zeer interessant is. Het project wil namelijk de Artificial Intelligence gaan verbeteren en verder gaan implementeren in de maatschappij.

Daarbij hebben ze er ook nog eens voor gekozen om een eigen crypto coin op de markt te brengen. Deze staat bekend onder de naam AGIX crypto.

Het project zorgt er dus eigenlijk voor dat er twee zeer bijzondere werelden gecombineerd worden. Voor zowel crypto als voor Artificial Intelligence lijkt er namelijk een grote toekomst weggelegd, al blijft het natuurlijk afwachten of die verwachtingen ook waargemaakt zullen worden.

Het is in ieder geval interessant om te kijken naar hoe het project Singularity NET zich de komende tijd verder gaat ontwikkelen.

SingularityNET koers geschiedenis

Door de jaren heen heeft singularityNET aardig wat fluctuatie gekend. Echter is de uptrend weer gevonden. AGIX coin is een typische AI crypto die voor de toekomst zeker veel kan gaan doen, hier later meer over. Check de gehele Singularity koersverloop in onderstaande grafiek.

AGIX verwachting

Wat is de verwachting voor Singularity NET?

Het is duidelijk dat het project Singularity NET zeer ambitieus is. Voor een handelaar of investeerder kan het dan ook als een zeer interessant project beschouwd worden.

Wat betreft de prijs blijkt dit nog niet echt. Momenteel is de prijs voor de crypto die bij het project hoort namelijk lager dan de prijs die er was tijdens de lancering van het project in 2018.

Er is in die jaren sprake geweest van een redelijke piek, maar daarna is de prijs ook weer gedaald. Daarna is de prijs ook niet weer op datzelfde niveau gekomen. Het is ook nog maar de vraag of dat ooit nog gaat gebeuren.

Alles is in ieder geval mogelijk, want dat is in het verleden vaak genoeg gebleken met crypto. Het is een kwestie van alles op de voet volgen.

Singularity NET kopen

Hoe kun je Singularity NET kopen?

Het project Singularity NET heeft, zoals gezegd, heeft met de AGIX coin een eigen cryptomunt. Hiervan zijn er in totaal een miljard in omloop. De hoogste waarde die deze coin heeft behaald was 1,61 Amerikaanse dollar.

De coin kan gebruikt worden op de marktplaats van Singularity NET. Hier kunnen goederen en diensten aangeschaft worden met behulp van de digitale valuta.

Wat betreft het kopen van de crypto van Singularity NET hoef je eigenlijk niet veel bijzonders te doen. Je kan het namelijk simpelweg kopen bij de grotere en kleinere crypto exchanges, net als alle andere crypto. Gezien de betere beveiliging is het wellicht beter om de crypto te kopen bij een van de grote exchanges.

Al jaren maak ik gebruik van de grootste crypto exchange in de wereld namelijk Binance. Hier kun je heel gemakkelijk de AGIX coin kopen. Meld je aan via onderstaande button en ontvang 10% korting op al je transacties!

Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om de AGIX te kopen bij een gedecentraliseerde exchange. In principe een goede mogelijkheid, al is het risico er wel groter. Dit heeft te maken met het feit dat je een behoorlijk aantal stappen moet doorlopen voordat je de crypto daadwerkelijk in je bezit hebt.

Plaats een reactie