Alle AI cryptomunten

De hype rondom AI crypto is enorm. Wij verwachten dat Artificial Intelligence (AI) de grootste niche wordt in de komende bullrun. De bullrun wordt verwacht eind 2024 midden 2025. Wil jij meeliften met de grootste AI cryptomunten? Check dan onderstaande lijst en doe goed onderzoek voordat je gaat investeren!

AI Grootste groeimarkt in crypto!

Dit zijn de beste AI cryptomunten voor de toekomst

NEAR protocol

NEAR protocol

Near Protocol is een gedecentraliseerd toepassingsplatform dat tot doel heeft schaalbare, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve blockchaintoepassingen mogelijk te maken.

BYTE AI DOG

BYTE AI

BYTE is de eerste AI Dog meme coin ontstaan op het AI platform van X (GROK). BYTE staat ook bekend als Elons AI dog, vraag je aan GROK wie is Elons AI dog dan is het antwoord: BYTE!

CorgiAI kopen

CorgiAI

Corgiai is een experimenteel project dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om schattige, op corgi’s geïnspireerde afbeeldingen te genereren.

Wat is ICP crypto?

Internet Computer (ICP)

Het Internet Computer Protocol (ICP) is een blockchain-gebaseerd protocol dat tot doel heeft om het internet te decentraliseren en een platform te bieden voor het uitvoeren van gedecentraliseerde applicaties (dApps) zonder traditionele hostinginfrastructuur.

AI Coin injective protocol kopen en verwachting

Injective Protocol (INJ)

Injective Protocol (INJ) is een gedecentraliseerd handelsprotocol dat gebruikers in staat stelt om grenzeloze handel te verrichten op verschillende financiële markten zonder beperkingen.

Singularity NET

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET is een gedecentraliseerd platform dat AI-diensten aanbiedt en AI-agents samenbrengt om te handelen in diensten, waardoor een open en democratische AI-economie ontstaat.