BYTE coin kopen en verwachting!

Dit is en wordt groots lieve lezers, vandaag neem ik jullie mee door het verhaal van $BYTE dat op dit moment aan het ontploffen is op Twitter. BYTE coin is ontstaan nadat memecoiners GROK AI de vraag stelden of hij een hond heeft. Verrassend genoeg kwam er een antwoord namelijk, Ja ik heb een hond en zijn naam is Byte.

Je zult begrijpen dat dit super vet is, BYTE is dus ontstaan vanuit een AI platform namelijk GROK. Als je vraagt aan Grok, hoe kom je aan Byte dan is het antwoord: Ik heb Byte gekregen van Elon Musk de eigenaar en ontwikkelaar van GROK AI.

Precies, Byte crypto heeft 3 factoren die gaan scoren de komende bullrun namelijk:

Elon-factor
AI-Factor
Dog-factor

Ik ben er van overtuigd dat bovenstaande 3 factoren gaan knallen deze bullrun. Wat als je deze 3 factoren kunt kopen in 1 cryptomunt? Exact, dan moet je voor BYTE AI Dog gaan!

Laten we verder in BYTE duiken, Wat is BYTE Coin? Waarom Byte crypto kopen? Hoe kun je BYTE kopen? En wat is de toekomst van BYTE AI Dog? Ik geef je mijn kijk!

Let op: Niets op deze website is financieel advies en verwar $BYTE niet met $GROK hierover later meer!

Wat is GROK AI?

Allereerst is het belangrijk dat je meer weet over GROK AI voordat je BYTE coin kunt begrijpen. GROK is het AI platform van Elon Musk gevoed door REAL-TIME X (voormalig Twitter) informatie. Op dit moment is het AI model enkel voor betalende X gebruikers toegankelijk. Stel je dus voor dat in de toekomst deze AI tool door meer dan honderden miljoenen gebruikers omarmt wordt dat is groots.
BYTE is dus een MEME token gecreeerd op het AI platform van Grok, ontwikkeld door Elon Musk. Veronderstel dat dit straks uitgerold wordt op alle Tesla’s en dat Grok een digitale assistent heeft namelijk zijn hond BYTE! 😉

Alles over Grok AI

Wat is BYTE AI dog?

BYTE coin vertegenwoordigd een nieuw tijdperk in de MEME cryptomarkt namelijk de combinatie met AI. Zoals je weet was in 2023 AI de grootste hype, en die is nog maar net begonnen. Tevens brengt BYTE crypto memecoins weer terug bij hun roots namelijk dat een traditionele MEME token een hond moet zijn. Zoals je in vorige bullruns ook hebt kunnen zien, DOGE en SHIB zijn beide meme honden.

BYTE coin heeft de mogelijkheid om leider te worden in de komende bullmarket. De cryptomunt staat op zichzelf en is uniek, het is dus niet een slechte kopie van een andere memecoin. Dit is een opzichzelfstaande DOG MEME die een tijd in gaat waar AI de boventoon voert. Tevens zitten we vlak voor een bullmarket!

Het verhaal achter BYTE

Het begon allemaal op het AI platform van Elon Musk’s X, namelijk GROK AI. Hier werd namelijk de vraag gesteld, ‘Wat als jij een hond zou hebben hoe zou jij ‘m dan noemen?’ 100% van de antwoorden was 100% Byte.

Vanaf dat moment vormde zich een community om deze hype heen. Het toffe is dus eigenlijk dat het verhaal achter Byte coin komt uit een AI model en dat is echt uniek te noemen. Vanuit dit oogpunt vormde zich een community en begon het verhaal op x zich verder te verspreiden. Het verhaal van Byte wordt verteld door Grok Ai en geschreven via tweets door de community. Dit versterkt het verhaal alleen maar! En wat te bedenken als meer website’s blogs gaan schrijven zoals deze, dan gaat ook chat GPT BYTE omarmen.

Dit een memecoin verhaal maken door een AI is nog nooit gedaan en absoluut uniek! En aangezien Grok ironisch genoeg in wezen Elon Musk in Ai-vorm is, is Byte zijn hond. Vergelijkbaar met FLOKI, maar op een geheel nieuw metaniveau. Het verhaal is sterker en sterker geworden en Grok houdt van zijn digitale hond.

Wat is de BYTE coin toekomst en wat kun je verwachten?

Dat is natuurlijk altijd moeilijk in de schatten. Echter wil ik wel een poging voor je doen. Op dit moment heeft BYTE coin een marketcap van ongeveer 15 miljoen euro. Op het hoogste punt van SHIBA was dit 37 miljard… Dus 1 ding we zijn er nog steeds heel vroeg bij dus het potentieel nog heel groot.

Als het Twitter/X-platform technisch gezien een veel grotere aanhang heeft dan Elon Musk (Elon heeft 166 miljoen volgers terwijl Twitter meer dan 550 miljoen gebruikers heeft) en X van plan is Grok uit te rollen naar een nog breder publiek om te concurreren met Google in de zoekresultaten motorruimte (waarschijnlijk meer dan 1 miljard mensen) betekent dit dat Byte in de toekomst grote kan worden dan shiba?

Daarbij komt ook dat Tron oprichter Justin Sun ook een zak vol BYTE heeft gekocht. Hij staat met zijn wallet in de top 30 holders. Dit is zijn wallet, kijk zelf maar eens!

Justin Sun koopt Byte

Waarom BYTE crypto kopen?

Ik ben super enthousiast over BYTE coin en kan je tientallen redenen geven waarom het interessant is om BYTE te kopen. Onderstaand een opsomming van redenen met onderbouwing!

Nog niet op grote exchange

BYTE is op dit moment alleen te verhandelen op UniSwap. Je kunt nu dus nog instappen voordat de grote Bitvavo’s, Coinbases en Binances onder ons gaan listen. Op dat moment kunnen de Normies zoals dat zo mooi in nerdtaal gezegd wordt kopen.

Als je nu instapt zit je dus voor de meute, en maak je meer kans op grote winsten! Zoals eerder aangegeven dit is geen financieel advies.

Actieve community

De community achter BYTE is echt super actief. Er worden graphics gemaakt, actief gepost op X en zelf raps. Check het zelf!

Gedecentraliseerd

Het blockchain contract is volledig veilig en zoals je het zou willen zien. Er zijn net iets minder dan 1 triljoen byte cryptomunten beschikbaar. Het deel dat verzonden is naar UniSwap is ook direct daarna naar een NULL wallet verzonden.

Geen grote % holders

Wat je vaak bij shitcoins ziet is dat er 1 tot 10 holders zijn met procentueel veel hun wallet. De kans op dumpen bij prijsstijgingen is dan enorm. Dit is bij Byte NIET het geval! De eerste 17 holders houden allemaal 1% of meer de grootste holder heeft 3% dit is UniSwap en het NULL address. Check het zelf via EtherScan.

CA: 0xdE342A3E269056fc3305f9e315F4C40D917BA521

Top 10 byte holders

Fantastisch verhaal

Ik blijf het toch zeggen, wat een geweldig verhaal is en wordt er gemaakt rond deze meme/ai coin. Je hebt het hierboven al even kunnen lezen. Het verhaal achter deze cryptomunt word geschreven en gegeven door Grok AI. Een AI platform die een MEME ontwikkeld voor de X community, harder kan niet!

Vlak voor een BULL

We zitten vlak voor een nieuwe bullrun. Dat is voor nog meer winsten wel zo lekker! En dan te bedenken dat Byte de 3 factoren heeft om te scoren.

Elon + AI + Meme = MOON!

Elon Musk & Byte coin

Organische groei

Organisch is de AI token heerlijk aan het groeien, dagelijks 1 a 2 procent erbij. Let wel op, de crypto wordt steeds meer omarmd en het kan hard gaan. Vandaag hebben we al 5% meer holders als gister!

Hoe kun je BYTE coin kopen?

Last but not least zeggen ze dan..

Ben je net als ik enthousiast geworden over BYTE?

Nice, ik leg je graag uit hoe je deze cryptomunt kunt kopen, hier moet je namelijk een paar stapjes voor zetten als je nieuw bent in de cryptowereld. Ben je nieuw? Begin bij stap 1, ben je al wat ervaren ga dan door naar Uniswap en log in met je wallet.

🔒 Veilig bij Bitvavo

We moeten namelijk eerst zorgen dat je Ethereum op je MetaMask wallet gaat krijgen.
Wat gaan we doen in deze uitleg?

  1. Bitvavo account aanmaken
  2. Metamask openen
  3. ETH swappen voor BYTE

Hiervoor moet je de volgende stappen doorlopen. (Ik zal binnenkort een video uploaden hoe je dit doet!)

Stap 1: Klik hier en open een account bij Bitvavo als je deze nog niet hebt.
Stap 2: Zorg dat je geverifieerd wordt en bent, dit wijst voor zich. Volg de stappen die Bitvavo je uitlegd.
Stap 3: Stort EURO’s op je Bitvavo account
Stap 4: MetaMask downloaden ga in eerste instantie voor de chrome extentie daarna kun je altijd nog de app downloaden.
Stap 5: Schrijf je wachtwoord zin ergens veilig op.
Stap 6: Kopieer je wallet adres.
Stap 7: Log in bij Bitvavo, zoek Ethereum en koop het aantal dat je later wil swappen voor BYTE.
Stap 8: Wallet toevoegen en verifiëren bij Bitvavo, ga naar Ethereum (desktop versie).
Klik op opnemen en vervolgens op nieuw adres, zie onderstaand.
Ether wallet toevoegen op Bitvavo
Stap 9: Kopieer je MetaMask wallet adres in de MM Aplicatie.
Stap 10: Verifieer dat jij de eigenaar bent van het MetaMask wallet adres, volg de stappen zoals Bitvavo voorschrijft.
Stap 11: Je wallet is goedgekeurd bij Bitvavo? Mooi, ga dan weer naar het Ethereum scherm. Klik weer op opnemen en vervolgens op Ethereum opnemen. Selecteer je MetaMask adres en het aantal ETH dat je wil versturen en klik op doorgaan.
Stap 12: Je Ethereum is aangekomen op je MetaMask wallet, Nice, we zijn er bijna! Je staat op het punt je ETH te swappen voor BYTE.
Stap 13: Koppel je metamask wallet met Uniswap applicatie. Ga naar app.uniswap.org en klik rechtsboven op ‘koppel’.
MetaMask koppelen

Stap 14: Kies voor de swap, ETH –> BYTE. Vul bij ETH het aantal in dat je wil swappen.
Let op: Laat altijd wat Ethereum staan op je wallet voor volgende transactiekosten!
Via de Chrome extensie ziet dat er zo uit:
ETH swappen voor BYTE
Stap 15: Je krijgt een klik op SWAP!

Hoppa, het is je gelukt!

Je bent zojuist in het bezig gekomen van je eerste BYTE coins.

Officiële kanalen

Wil jij je bij de community aansluiten, helpen Byte Coin groeien? Check onderstaande links naar officiële kanalen.

Plaats een reactie