3 Crypto AI Tokens om te volgen in juli 2024

In juli 2024 zijn er drie Crypto AI tokens die er veelbelovend uitzien: RNDR, FET en AnomalyAI. Deze tokens kunnen flink gaan groeien en geven interessante kansen voor investeerders.

Groeisector

De Crypto AI sector heeft in juni 2024 een waardering van $25 miljard gehaald, dankzij goede prestaties en vernieuwingen. NVIDIA bereikte als eerste bedrijf een waarde van $3 biljoen, wat een positieve invloed had op de crypto AI markt. Ook Apple heeft stappen gezet in de AI sector, dit heeft extra interesse en investeringen in AI-gerelateerde crypto activa aangewakkerd.

Bron: Coingecko

FET: Doeltreffende fusie

Fetch.ai (FET) is onlangs gefuseerd met SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN) tot de Artificial Superintelligence Alliance (ASI). Deze fusie bundelt de krachten van deze drie gedecentraliseerde eenheden in één token, ASI. Het is de bedoeling dat dit AI onderzoek- en ontwikkeling zal bevorderen.

FET prijs na de fusie | Bron: TradingView

Het FET token zal blijven bestaan en handelt onder dezelfde ticker. Ondanks dat de prijs van FET de afgelopen tijd daalde, zorgd de fusie voor nieuwe kansen. De samenwerking kan leiden tot betere prestaties en een grotere vraag naar FET in de komende bullish fase.

AnomalyAI: Innovatie in gaming

De crypto AI gaming sector groeit snel door de combinatie van geavanceerde AI mogelijkheden en blockchain technologie. AnomalyAI is veelbelovend in deze sector. Dit project integreert op maat gemaakte AI games in platforms zoals Telegram en Twitter.

AnomalyAI heeft in juni grote gebruikersaantallen gezien, met bijna 182.000 geregistreerde gebruikers op Telegram en meer dan 212.000 gespeelde games per week. Met de lancering van nieuwe games en AI tools in juli wordt een verdere groei verwacht.

RNDR: Prijsstijging in het vooruitzicht?

Render Network (RNDR) biedt een gedecentraliseerd GPU rendering ecosysteem, dat belangrijk is voor gaming, virtual reality en kunstmatige intelligentie. Door de groei in deze industrieën neemt de vraag naar goede rendering oplossingen toe, dit is gunstig voor RNDR tokens.

RNDR prijs | Bron: TradingView

De huidige prijs van RNDR is $6,8, een daling van 50% ten opzichte van de piek in maart 2022. Deze prijsdaling zorgt voor een aantrekkelijke instapkans voor investeerders. Naarmate de vraag naar gedecentraliseerde rendering toeneemt, kan RNDR een flinke prijsstijging doormaken.

Koop RNDR op Bitvavo

De fusie van Fetch.ai, de groei van AnomalyAI en de opkomst van Render Network maken deze drie Crypto AI tokens erg interessant voor juli 2024. Met de juiste strategie kunnen investeerders profiteren van de groei in deze innovatieve sector.

Wil je investeren in deze veelbelovende tokens? Bezoek dan Bitvavo voor meer informatie en om direct aan de slag te gaan.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie