AI tokens mogelijk leidend in marktherstel

De interesse in AI bases tokens is de laatste tijd sterk toegenomen. Vooral Synth AI, een oplossing die cryptocurrency en AI combineert, heeft veel aandacht gekregen. Dit is te zien in een stijging van de sociale volume rondom deze tokens.

Groeiende interesse in AI tokens

Volgens blockchain analyseplatform Santiment is er een zichtbare toename in betrokkenheid bij de AI sector. Het platform benadrukt dat de sociale boost rondom AI tokens reden genoeg is om deze sector goed in de gaten te houden. Ook worden tokens zoals Fetch.ai (FET), Ocean Protocol (OCEAN), SingularityNET (AGIX) en Bittensor (TAO) steeds vaker genoemd.

AI is een veelbesproken onderwerp binnen de cryptowereld. Gesprekken gaan vaak over het gebruik van AI oplossingen in handel, innovatie en decentralisatie. Synth AI speelt hier een grote rol in door geavanceerde AI algoritmen aan te bieden voor slimme inzichten en geautomatiseerde handel.

De veel voorkomende discussies over de mogelijkheden van AI laten zien dat er interesse is in andere delen van deze sector, inclusief AI tokens. Enthousiastelingen zijn mogelijk bereid om te investeren in deze tokens, wat een kettingreactie kan veroorzaken op hun prijzen.

Op dit moment staat TAO op $364,97 met een daling van 6,05%. AGIX is $0,7357 waard, met een daling van 4,33%. FET kost $1,74 en is 4,78% gedaald. OCEAN is met 5% gedaald naar $0,7465.

De ASI alliantie

SingularityNET, Fetch AI en Ocean Protocol hebben besloten hun cryptotokens te fuseren na opbouwende discussies. Ze willen een gecentraliseerd AI platform ontwikkelen, waarbij de AGIX, FET en OCEAN tokens worden samengevoegd tot een AI Superintelligence (ASI) alliantie. Deze nieuwe token zou een volledig verwaterde waarde van ongeveer $7,5 miljard hebben.

De fusie moest worden goedgekeurd door de gemeenschappen van elk protocol. Daarom hebben SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol ieder hun eigen stemproces gestart. Een groot deel van hun tokenhouders stemde voor de ASI alliantie. De fusie heeft geen invloed op de individuele werking van elk bedrijf, maar bevordert wel de integratie van AI en blockchain. Dergelijke integraties worden steeds meer een trend binnen de crypto-sector. Verdere ontwikkelingen in deze tokens kunnen op lange termijn een grote invloed hebben op de bredere markt.

Wil je meer weten of investeren in AI tokens? Kijk dan eens op Bitvavo.

🔒 Veilig bij Bitvavo