Algotech haalt miljoenen op met Polkadot en Near Protocol

De cryptomarkt heeft de laatste tijd veel volatiliteit gezien. Veel beleggers trekken hun geld terug. Toch heeft Algotech (ALGT), een AI gedreven handelsplatform, laatst $9,4 miljoen opgehaald in hun laatste financieringsronde via hun coin presale. Vooral houders van Polkadot (DOT) en Near Protocol (NEAR) hebben flink bijgedragen aan dit succes.

Polkadot (DOT) groeit snel

Crypto analisten vinden Polkadot (DOT) sterk ondergewaardeerd en wijzen hierbij op de nieuwste JAM (Join-Accumulate Machine) upgrade en de focus op RWA (Real-World Asset). Volgens analisten zou Polkadot (DOT) kunnen stijgen naar $17 als er een doorbraak komt, wat een groei van meer dan 134% zou betekenen. Op dit moment is Polkadot (DOT) bijna 87% gedaald ten opzichte van het record van $54,98 in november 2021.

Prijsvoorspellingen voor Polkadot (DOT)

CoinCodex voorspelt dat Polkadot (DOT) rond 3 juli 2024 zou kunnen stijgen naar $24,47, een groei van meer dan 237%. Positieve marktsentimenten en een bull run zoals in 2021 zijn nodig om het recordniveau in 2024 te bereiken.

Changelly verwacht dat Polkadot (DOT) tegen 2 juli 2024 $23,80 zal bereiken, maar denkt niet dat er nieuw record komt dit jaar. Er wordt voorspeld dat Polkadot (DOT) in 2029 zijn oude record zal evenaren en $55,06 zal bereiken.

Telegaon daarentegen verwacht dat Polkadot (DOT) in 2028 een nieuw record zal halen, met een maximale prijs van $59,01 voor dat jaar.

Near Protocol (NEAR) groeit snel ondanks volatiliteit

Near Protocol (NEAR) heeft zichzelf sinds de lancering midden 2020 als een top altcoin neergezet, met een focus op snelle en schaalbare infrastructuur voor gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Ondanks een stijging van 230% in het afgelopen jaar, daalde Near Protocol (NEAR) de laatste maand met 32%, wat de grote volatiliteit in de altcoin markt laat zien. Toch lijkt Near Protocol (NEAR) op de weg naar herstel met een stijging van 5% in de afgelopen week. Analisten zijn positief en verwachten een nieuwe opleving voor de token.

DOT en NEAR houders stuwen Algotech (ALGT) naar $9,4 miljoen

Ook al is Polkadot (DOT) sterk ondergewaardeerd en was er de recente JAM upgrade, en de 230% stijging van Near Protocol (NEAR) in het afgelopen jaar, hebben veel houders enthousiast meegedaan aan Algotech (ALGT), een veelbelovende nieuwe speler in de presale omgeving.

Algotech is niet allen een token, het is een gedecentraliseerd algoritmisch handelsplatform aangedreven door geavanceerde AI technologie en machine learning. Algotech automatiseert en versnelt transacties. Het succes van de ALGT presale is groots. Met al $9,4 miljoen opgehaald, bevindt het project zich nu in de Bonus Stage, met een tokenprijs van $0,08.

Meer dan 90% van de tokens in deze fase zijn al verkocht, de volgende fase met een prijs van $0,10 komt eraan. Als je geĆÆnteresseerd bent, kun je meer informatie vinden op Bitvavo.

šŸ”’ Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie