Fetch.ai CEO bevestigt tokenfusie ondanks afwijzing door Coinbase

De CEO van Fetch.ai (FET), een bedrijf dat zich richt op kunstmatige intelligentie (AI), zegt dat de geplande tokenfusie doorgaat, ook al krijgen ze geen steun van Coinbase.

Humayun Sheikh, algemeen directeur van Fetch.ai, heeft op het sociale mediaplatform X laten weten dat de geplande tokenfusie tussen FET, Ocean Protocol (OCEAN) en SingularityNet (AGIX) nog steeds volgens plan zal plaatsvinden. Hij benadrukt dat houders van FET-tokens geen actie hoeven te ondernemen.

OCEAN en AGIX worden samengevoegd met FET. Gecentraliseerde beurzen (CEX’s) hoeven FET niet te schrappen of opnieuw te noteren. Het is er al. Als je FET hebt, doe dan niets. We werken hard om eventuele problemen op te lossen, dus heb geduld met ons.

De planning is niet veranderd. Coinbase heeft alleen laten weten dat de swap via bewaarnemingsportefeuilles zal verlopen. Alle beurzen hebben hun eigen redenen en methoden, maar de fusie gaat door en we zien enorme steun van iedereen.”

Eerder vorige week kondigde Coinbase, een grote Amerikaanse crypto exchange, aan dat het de tokenfusie tussen de drie altcoins niet zou ondersteunen. Coinbase zei dat klanten zelf de fusie zullen moeten uitvoeren.

“Ocean en Fetch.ai hebben een fusie aangekondigd om de Artificial Superintelligence Alliance (ASI) te vormen. Coinbase zal de migratie van deze activa niet voor zijn gebruikers uitvoeren. Als de migratie is gestart, kunnen gebruikers hun OCEAN en FET naar ASI migreren met een zelf bewarende portemonnee, zoals Coinbase Wallet. De ASI token fusie zal te combineren zijn met alle grote softwareportemonnees.”

De fusie, die reeds in maart werd aangekondigd, is bedoeld om een Superintelligence Alliance te vormen die de manier waarop AI wordt gemaakt, gedeeld en gebruikt door iedereen drastisch zal veranderen.

Fase I van de fusie staat gepland voor vandaag, 1 juli. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via Bitvavo.

De boodschap van Sheikh aan FET houders is duidelijk: blijf rustig en wacht af. De fusie gaat door zoals gepland, ook al wijst Coinbase deze af.

šŸ”’ Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie