Is het te laat om JasmyCoin te kopen? JASMY Prijs stijgt snel

De prijs van JasmyCoin ($JASMY) is de afgelopen 24 uur met 13% gestegen en de afgelopen week met 32%. Deze stijging komt na het nieuws dat de Amerikaanse SEC goedkeuring heeft gegeven voor Ethereum (ETH) ETF’s. JasmyCoin, vaak de “Japanse Bitcoin” genoemd, biedt een oplossing voor decentrale gegevensopslag. Het stelt gebruikers in staat om hun persoonlijke gegevens op te slaan in een Personal Data Locker (PDL). Gebruikers kunnen ervoor kiezen deze gegevens te delen met bedrijven die bereid zijn ervoor te betalen.

Dit model streeft naar een veiligere en gecontroleerde manier om gegevens op te slaan en te delen. Het vermindert het risico op datalekken en maakt het mogelijk gegevens tussen goedkeurende partijen te verspreiden en te gebruiken.

JasmyCoin’s recente prestaties overtreffen die van andere grote data-opslagmunten zoals Arweave, die 17% is gedaald. Ethereum blijft stijgen dankzij het ETF-nieuws en is sinds vorige week maandag met 26% gestegen.

JasmyCoin’s prijsgrafiek laat een redelijk stabiele munt zien die de afgelopen drie maanden schommelde tussen $0,016 en $0,025. Begin mei bereikte de token een dieptepunt van $0,015. Een recente koopgolf leidde bijna tot een doorbraak naar 3 cent, maar een daaropvolgende verkoop zorgde ervoor dat zowel de prijs als de relatieve sterkte-index (RSI) daalden. De RSI is nu terug op een gezonde 47, maar kan op korte termijn mogelijk verder dalen.

AI memecoin WienerAI haalt $3 miljoen op

Terwijl de prijs van JasmyCoin stijgt, heeft de nieuwe AI-meme coin WienerAI al $3 miljoen opgehaald in de voorverkoop. WienerAI combineert de aantrekkingskracht van meme coins met de functionaliteit van kunstmatige intelligentie.

Op het eerste gezicht lijkt WienerAI gewoon een andere hondenthema meme coin, maar het biedt veel meer. Het is een digitale partner die crypto-handelaars helpt geld te verdienen door middel van AI-verbeterd handelsadvies, naadloze swap-functionaliteit en geen transactiekosten. De voorverkoop is pas een maand oud en heeft al aanzienlijke investeringen aangetrokken.

WienerAI ($WAI) wordt aangeprezen als een “revolutionaire AI-handelsgenoot”. Het smart contract van WienerAI is geauditeerd door Coinsult, wat vertrouwen geeft in de veiligheid van het project. Ongeveer 20% van de $WAI-voorraad is beschikbaar voor staking, met een aantrekkelijke opbrengst van momenteel 327% APY. Dit biedt investeerders de kans om tijdens de voorverkoop te profiteren van lucratieve rendementen.

Crypto-portefeuille

JasmyCoin bewijst zijn waarde in de blockchain-wereld, maar voor degenen die op zoek zijn naar explosievere winsten, bieden AI en meme coins interessante mogelijkheden. Door te investeren in projecten zoals WienerAI, kun je profiteren van de opkomst van nieuwe technologieƫn en trends in de cryptomarkt.

Of het nu gaat om JasmyCoin, WienerAI of andere cryptomunten, het is belangrijk om je investeringsbeslissingen zorgvuldig te overwegen.

šŸ”’ Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie