NEAR Protocol kopen? Totale uitleg en verwachting!

Overweeg je om de cryptocoin NEAR Protocol te kopen? Verstandig! Dit is een zogeheten Artificial Intelligence coin. Oftewel een coin die hand in hand gaat met de opkomst van AI. Mede daardoor lijkt het toekomstbeeld van NEAR Protocol interessant te zijn. In dit artikel vind je meer informatie over deze cryptocoin, over de toekomstverwachting en over het kopen van deze coin!

Wat is NEAR Protocol precies?

NEAR Protocol is een zogeheten open-source blockchainplatform. Het is een platform waarop iedereen decentrale applicaties kan ontwikkelen. De focus ligt hierbij voornamelijk op een snelle en schaalbare infrastructuur.

Wat is NEAR protocol?

Uiteraard is NEAR Protocol niet het enige platform om dApps mee te ontwikkelen. Toch weet dit open-source platform zich op meerdere gebieden te onderscheiden. Daar vind je in onderstaande video meer informatie over, terwijl in deze video ook NEAR Protocol duidelijk uitgelegd wordt:

Waarom is NEAR Protocol interessant?

Waarom zijn de verwachtingen over NEAR Protocol zo hoog gespannen? Dat heeft een paar uiteenlopende redenen.

 1. Ten eerste is dit een volledig open-source blockchain platform. Dit maakt het platform uitermate geschikt voor elke ontwikkelaar die dApps wilt maken. De schaalbaarheid van dit platform is daarom dik in orde.
 2. Ten tweede biedt NEAR Protocol een interoperabiliteit met andere blockchains aan. Dit maakt dit platform nóg veelzijdiger inzetbaar en in staat om perfect samen te werken met de Ethereum blockchain. In onze ogen is dit één van de voornaamste redenen waarom de verwachtingen zo hooggespannen zijn.
 3. Ten derde is de samenstelling van het NEAR Protocol platform ideaal te noemen. Zo is de veiligheid dik in orde en is er sprake van lage transactiekosten. In de wereld van crypto is dat laatste uiteraard één van de belangrijkste zaken. Opvallend: NEAR Protocol is in staat om meer dan 100.000 transacties per seconde te verwerken. Dit maakt dit platform dan ook veelzijdig inzetbaar én voor veel toepassingen uiterst geschikt.
 4. Ten vierde is de aanwezigheid van de sharding-technologie een groot voordeel. Deze technologie brengt een hoge efficiëntie met zich mee, waardoor dit open-source platform nog meer mogelijkheden met zich meebrengt. Het is hierdoor voor ontwikkelaars ook des te fijner (en sneller) om gebruik van dit platform te maken.

Deze voordelen zijn ook terug te zien in de NEAR Protocol coin. Deze coin lijkt op het moment van uitbarsten te staan, hoewel dit altijd lastig te voorspellen is. Doe daarom altijd goed je eigen onderzoek, voordat je besluit om te investeren in NEAR Protocol.

NEAR protocol een AI crypto?

Is NEAR Protocol een AI Coin?

Wat hierbij interessant is, is om NEAR Protocol te vergelijken met andere coins. Kijk je bijvoorbeeld specifiek naar AI coins? Of naar coins die zich in hetzelfde vakgebied als NEAR Protocol bevinden? Dan vallen de volgende zaken op:

 • Veel technologische voordelen. Voor de technici onder ons is het interessant om naar de technologische voordelen van NEAR Protocol te kijken. Treffende voorbeelden hiervan zijn Doomslug, Rainbow Bridge en Nightshade. Wil je ‘gewoon’ rendement met deze cryptocoin behalen? Dan is het technologische gedeelte waarschijnlijk te ingewikkeld voor je.
 • Vakkundig team. De cryptocoin – en het bijbehorende crypto project – NEAR Protocol zag al in 2017 het levenslicht. Het is hiermee een relatief oude cryptocoin waarmee nu perfect op de AI ontwikkelingen ingespeeld wordt. Daarbij valt ook op dat deze cryptocoin door een vakkundig team bedacht en ontwikkeld is. Dit lijkt voor de komende jaren alleen maar extra voordelen te bieden, aangezien de concurrentie moordend is.

Geschiedenis van de NEAR Protocol cryptokoers

Wil je graag weten wat de NEAR Protocol cryptokoers in de toekomst gaat doen? Niemand die je dit met zekerheid kan stellen; niemand heeft een gouden bol. Wel is het interessant om een blik te werpen op de geschiedenis van de NEAR Protocol cryptokoers

Wat is de NEAR Protocol koersverwachting?

Veel crypto experts kijken vol verwachting naar de NEAR Protocol koers. De verwachtingen zijn hooggespannen en dat heeft met alle bovenstaande voordelen te maken. Deze AI coin weet zich echt te onderscheiden en werd al in 2017 opgericht. Deze coin heeft hierdoor al een goede naam opgebouwd.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de NEAR Protocol koers gaat ontploffen. Dit heeft onder meer met de populariteit van AI te maken. Daarnaast heeft NEAR Protocol de zaakjes perfect op orde. Deze AI coin lijkt meer in zijn mars te hebben dan veel andere AI coins.

Grote kans dus dat de koers in de komende jaren gaat ontwikkelen. Dit is overigens ook nog te danken aan de bitcoin halving in 2024. De verwachting is dat deze halving sowieso voor aanzienlijk koersstijgingen gaat zorgen.

NEAR Protocol kopen

Ben je overtuigd geraakt van de potentie van NEAR Protocol? Wil je daarom graag deze veelbelovende cryptocoin aanschaffen? Speciaal hiervoor hebben wij een compleet stappenplan voor je uitgewerkt

NEAR coin kopen hoe doe je dat?

Hoe kun je NEAR coin kopen?

Wil je eenvoudig en snel NEAR crypto kopen, dat is mooi! Wij hebben een eenvoudig te volgen stappenplan voor jou uitgewerkt zodat je binnen een paar minuten Near Protocol coins kopen kunt. Als je via onderstaande button aanmeld krijg je de eerste €1000,- gratis handelen bij Bitvavo van ons!

 • Aanmelden: Ga naar de Bitvavo website via onderstaande button en klik op ‘Registreren ->’ om een nieuw account aan te maken. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en bevestig je account via de e-mail die je ontvangt.

🔒 Veilig bij Bitvavo

 • Verifieer je identiteit: Vanwege regelgeving is het belangrijk om je identiteit te verifiëren. Upload een kopie van je identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) en vul de benodigde gegevens in. Het verificatieproces kan enige tijd duren, afhankelijk van de drukte.
 • Activeer 2FA (tweefactorauthenticatie): Voor extra beveiliging is het aan te raden om 2FA in te schakelen. Ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Beveiliging’ om 2FA te activeren. Gebruik een authenticator-app zoals Google Authenticator of Authy om de QR-code te scannen en de verificatiecode in te voeren.
 • Geld storten: Om NEAR Protocol te kopen, heb je eerst geld nodig op je Bitvavo-account. Ga naar ‘Euro’s storten’ en kies een betaalmethode, zoals iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Volg de instructies om het geld over te maken.
 • NEAR crypto kopen: Zodra het geld op je account staat, ga je naar de marktpagina van de crypto die je wilt kopen (bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum). Voer het bedrag in euro’s in dat je wilt besteden of het aantal cryptovaluta dat je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Kopen’ om de transactie te voltooien.
 • Beveilig je crypto: Hoewel Bitvavo veilig is, wordt het aangeraden om je cryptovaluta op te slaan in een hardware wallet (zoals Ledger Nano X of Trezor One) voor extra beveiliging. Ga naar ‘Opnemen’ bij de betreffende crypto, voer het adres van je hardware wallet in en bevestig de transactie.
 • Houd je investering in de gaten: Log regelmatig in op je Bitvavo-account om de waarde van je investering te volgen en eventueel te verkopen of meer crypto te kopen.

Plaats een reactie