Numeraire kopen? Onze NMR verwachting!

Ben jij een investeerder in crypto en ben jij continu op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden? Dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan namelijk een blik werpen op een bepaalde munt, waar jij misschien niet direct aan had gedacht, namelijk Numeraire Coin.

We gaan het hebben over wat het precies is, waarom het een interessante optie kan zijn voor investeerders in crypto en wat de verwachting voor de koers is in de toekomst. Zo kom jij er uiteindelijk achter of Numeraire ook voor jou een goede investering kan zijn.

Wat is Numeraire crypto precies?

Omdat het wellicht niet een investeringsoptie is waar je zelf direct aan zou denken, is het goed om even een kleine introductie te geven.

Numeraire is een netwerk dat draait op de blockchain van Ethereum. Het doel van de NMR software is om te fungeren als een hedgefonds dat tot doel heeft gebruikers in staat te stellen aandelen te verhandelen op deze blockchain.

Bij een dergelijke software op de blockchain hoort natuurlijk een eigen cryptocurrency. In het geval van Numeraire is dit de NMR coin. Hiermee kunnen betalingen worden gedaan en gebruikers eventueel mee worden beloond.

Wat is NMR crypto?

Waarom is NMR Coin interessant?

Goed, er zijn veel verschillende cryptomunten zoals je weet. Wat maakt juist deze token dan zo interessant?

Simpel: de koers heeft namelijk in het verleden al laten zien in staat te zijn om meerdere keren over de kop te gaan qua waarde. Dat komt niet alleen door goede ontwikkeling van het project, maar ook omdat veel mensen de potentie zien. Op dit moment staat de koers op een relatief laag punt, waardoor dit het ideale moment kan zijn om in te stappen. Het is namelijk een kwestie van tijd voordat er weer een flinke stijgende lijn te zien is in de koers. Daarover ga je later in het artikel meer lezen.

Geschiedenis van de koers

De geschiedenis van een bepaalde koers is altijd van belang om even naar te kijken, zo ook in het geval van de NMR crypto. Op deze manier kunnen er namelijk trends worden ontdekt, waardoor er gerichtere voorspellingen gedaan kunnen worden.

Wanneer we terug willen naar het eerste bekende punt in de koers van Numeraire Coin, zitten we in juli van het jaar 2017. De prijs van de token was toen al vrij fors, met €39.80. Sindsdien is de koers eigenlijk gestaag naar beneden gezakt, afgezien van een klein piekmoment in januari 2018.

Op het laagste moment was de koers weggezakt tot nog maar €1.79. Vanaf begin 2020 begon de NMR zich te herstellen. Het absolute piekmoment tot nu toe stamt uit april van 2021. Toen stond de koers op een prijs van maar liefst €70.32.

Sindsdien is de prijs gestaag naar beneden gegaan met af en toe een klein piekje. Op het moment van schrijven is één token nog zo’n €18.50 waard en is het eigenlijk wachten op een volgend piekmoment.

NMR coin verwachting

NMR Coin verwachting

Je weet nu het een en ander over de geschiedenis van de koers, dus nu is het tijd om vooruit te gaan kijken. Wat is onze verwachting als het gaat om de koers van NMR Coin?

Laten we eerst even naar de korte termijn kijken, namelijk de verwachtingen voor het jaar 2023. Kijkend naar de beschikbare gegevens, is het een logische gedachte om te denken dat de prijs van Numeraire geleidelijk gaat stijgen. De verwachting is dat de waarde van een token dit jaar door de 30 euro kan gaan breken en het jaar daar ook eindigen.

Hoe zit het met de langere termijn, de jaren daarna? De verwachtingen zijn erg positief. Dat komt vooral ook omdat de koers in het verleden al heeft laten zien waar het toe in staat is en dat het hoge pieken kan bereiken.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat dit weer gaat gebeuren. Wanneer er geen onverwachte dingen gebeuren wat betreft wetgeving bijvoorbeeld, is de verwachting dat de waarde van een NMR token in 2025 tegen de 70 euro aan kan zitten.

Zet de progressie zich ook de jaren daarna voort, kan de waarde zomaar doorgroeien tot enkele honderden euro’s. Gezien de koers nu, is het een zeer interessante investeringsmogelijkheid.

NMR coin kopen

NMR Coin kopen

Je hebt hierboven al veel kunnen lezen over Numeraire en de daarbij behorende NMR Coin. Lijkt het je nu een interessante investeringsoptie? Dan is de kans groot dat je deze gewoon kunt kopen bij de exchange waar jij al op actief bent. Ben je nog niet begonnen met crypto? Dan adviseer ik je een account aan te maken bij Bitvavo. Dit kan gemakkelijk via onderstaande button:

Plaats een reactie