Phala Network kopen & verwachting!

Zie jij soms door de bomen het bos niet meer als je wilt investeren, omdat er zo enorm veel verschillende cryptomunten zijn? Dan ben je niet de enige. Het maken van een keuze is niet makkelijk en het analyseren van alle cryptomunten is eigenlijk onbegonnen werk. Daarom gaan wij je een handje helpen en een interessante investeringsoptie uitlichten. In dit artikel gaan we het namelijk hebben over Phala Network en de daarbij behorende PHA coin. Zo kom jij erachter waarom jij hier ook in zou kunnen investeren!

Wat is Phala Network precies?

Nog niet bekend met Phala Network? Geen probleem! Hieronder zullen we namelijk kort gaan toelichten wat het netwerk doet en wat het doel ervan is.

Phala Network is een gedecentraliseerd cloud computing-protocol dat tot doel heeft om te concurreren met traditionele cloud computing-services zoals Amazon AWS of Google Cloud. Met cloud computing wordt het volgende bedoeld: grote, web gebaseerde gegevensopslagplaatsen die computerbronnen, zoals gegevensopslag en rekenkracht, voor eindgebruikers bieden.

Het streven van Phala Network is om de diensten aan te bieden via een gedecentraliseerd, wereldwijd netwerk van computerbronnen. Dit moet de mogelijkheid hebben om te schalen voor prestaties en tegelijkertijd te optimaliseren voor vertrouwelijkheid en veiligheid.

Phala Network crypto uitgelegd

Waarom is PHA coin interessant?

PHA coin is een interessante munt, maar waarom dan? Is het nu zoveel interessanter om in deze munt te investeren, dan in een andere? Misschien wel, en hieronder ga je leze waarom dit zo is.

Ten eerste wil het netwerk achter de munt de concurrentie aangaan met grote bedrijven als Amazon en Google. Dat is natuurlijk risicovol, maar doordat Phala zich richt op de blockchain wel heel interessant. Wanneer ze erin slagen om een groter marktaandeel te winnen, zal dit ook positieve gevolgen gaan hebben voor de koers van de token.

Daarnaast is de munt interessant vanwege het punt waarop de koers nu staat. Momenteel is dat erg laag en dat maakt het juist tot een interessant moment om in te stappen als investeerder, juist omdat de koers heeft laten zien potentieel te hebben voor grote groei.

Waarom is Phala Network interessant?

Geschiedenis van de PHA cryptokoers

De kans bestaat dat je dit artikel leest omdat je benieuwd bent naar wat de koers in de toekomst gaat doen. Daar zullen we later in het artikel ook zeker naar gaan kijken, maar eerst zullen we een blik gaan werpen op de geschiedenis van de koers van de PHA coin, omdat dit ons ook al het een en ander kan vertellen.

Voor het eerste bekende punt van de Phala Network koers moeten we terug naar september van 2020. De prijs van één token lag toen op €0.10. In januari van 2021 begon de koers met stijgen en bereikte het een piek in mei van 2021 met een prijs van een euro.

Daarna nam de volatiliteit toe, maar nam de prijs van een token gestaag af, en in mei van 2022 was de koers weer terug op het oude niveau van 10 cent. Sindsdien is er een kleine piek geweest van 35 cent, maar bleef de koers voor de rest hangen tussen de 10 cent en 20 cent. Op het moment van schrijven kost een token 17 cent.

Phala network koesverwachting

Wat is de Phala Network koersverwachting?

Het verleden laten we nu achter ons, op naar de toekomst. Wat kunnen we verwachten van de Phala Network koers in de komende jaren? Het is lastig om precieze voorspellingen te doen, maar het is wel mogelijk om gerichte inschattingen te maken.

Laten we eerst kijken naar het huidige jaar, 2023. Hier wordt er niet enorm veel groei verwacht en blijft de prijs ongeveer hetzelfde. 2024 lijkt een beter jaar te worden voor de PHA coin, want in dat jaar kan de munt doorstoten naar een waarde van tegen de 40 eurocent. Kijken we nog verder, dan is het zelfs mogelijk om de grens van een euro te doorbreken. Als de ontwikkeling zich voortzet, zal dit waarschijnlijk wel pas gebeuren in het jaar 2027. Zet de ontwikkeling zich nog verder voort, dan wordt met een beetje geluk in 2029 zelfs de grens van 2 euro doorbroken.

PHA Coin kopen

Ben jij naar aanleiding van dit artikel enthousiast geraakt over Phala Network en de daarbij behorende PHA coin? Koop dan nu de munt bij jouw exchange. Dat de coin potentie heeft is namelijk een feit, en nu staat de koers op een interessant punt om in te stap.

Nog niet aangemeld bij een exchange? Wij zijn groot fan van Bitvavo, maak gratis een account aan via onderstaande button. Bitvavo is de grootste en betrouwbaarste exchange van NL.

Plaats een reactie